Oświadczenie Michała Kobosko ws. rozmów z KO

Szymon Hołownia

„W nawiązaniu do informacji, jakie ukazały się w dzisiejszym “Super Expressie” stanowczo zaprzeczam jakoby miały miejsce jakiekolwiek rozmowy dotyczące dołączenia Szymona Hołowni do KO. Oświadczam, że są to informacje nieprawdziwe. Nie było takich rozmów, jak również nie toczą się one obecnie. Szymon Hołownia nie jest zainteresowany dołączaniem do którejkolwiek z partii. Jego obecni zwolennicy, jak i ci poważnie rozważający oddanie na niego głos, to w dużej mierze osoby, które w przeszłości głosowały na różne partie – i bardzo się nimi rozczarowały.
Stanowczo zaprzeczam również stwierdzeniom polityków PO, że takie rozmowy mają miejsce. Szymon Hołownia nie zamierza rozwiązywać poważnych problemów wewnętrznych Platformy Obywatelskiej. Zarówno partia, jak i jej kandydat w wyborach prezydenckich muszą sobie poradzić sami z tym wyzwaniem.”

– powiedział Michał Kobosko Pełnomocnik Wyborczy Szymona Hołowni

0 0 głosuj
Ocena artykułu

Rozwój lokalnych mediów potrzebuje finansowania, Twoje wpłaty czynią nas niezależnymi i samowystarczalnymi. Dziękujemy.

Wybrane dla Ciebie

Opublikował: Nowiny Lokalne

Subskrybuj
Powiadom o